Binnen de training Verbindende gespreksvoering staat de verbindende gesprekstechniek centraal. Deze gesprekstechniek richt zich op hoe verbinding voorliggend is aan samenwerking. Zo heeft de kwaliteit van contact invloed op de samenwerking binnen het bedrijf.
Wil jij leren wat verbindende gespreksvoering inhoudt en hoe jij dit kunt toepassen in de praktijk? Hoe jij verbinding met collega's kunt versterken? En hoe jij de effectiviteit van samenwerken kunt vergroten?
Volg dan de training Verbindende gespreksvoering en leer hoe aandacht en het stellen van scherpe vragen kan leiden tot verbinding. Hoe verbinding ervoor kan zorgen dat geen onderwerp, hoe complex ook, onbesproken blijft. Hoe samenwerking kan worden geoptimaliseerd en hoe je focus houdt op datgene dat er echt toe doet.
Directeuren, leidinggevenden, HR-managers, P&O-adviseur, vertrouwenspersonen, beleidsmedewerkers, afdelingshoofden, mediators, bedrijfsartsen of vergelijkbare functies.
Vandaag de dag staat het behouden van verbinding tussen mensen centraal. Maar hoe zorgen we ervoor dat we in deze snelle wereld de energie die bestaat tussen mensen wanneer zij zich gezien, gehoord en gewaardeerd voelen blijft bestaan? Hoe kunnen we geven en ontvangen zonder iemand te veroordelen? Bij het maken van verbinding met een ander gaat het namelijk om gezien, gehoord en gewaardeerd voelen, maar ook over wederkerigheid. Elkaar ondersteunen en helpen, doormiddel van praktische hulp of mentale support. Zinpel stelt dan ook dat verbinding voorliggend is aan samenwerking. Maar hoe creëer en behoudt je verbinding op de werkvloer?
Binnen de training leer jij welke rol verbindende gespreksvoering kan hebben op het succes van samenwerking. Je leert hoe verbinding invloed kan hebben op de kwaliteit van contact en hoe complexe zaken bespreekbaar gemaakt kunnen worden zonder verlies van verbinding. Hoe samenwerking kan worden bevorderd en hoe aandacht op de kern wordt behouden. De training richt zich dan ook op direct toepasbare vaardigheden op het gebied van contact maken en behouden middels scherpe vragen stellen, observeren en adviseren.
Na afronding van de training beschik jij over voldoende kennis en vaardigheden om de verbinding op de werkvloer te maken en te behouden. De verkregen kennis en kunde kun je dan ook direct toepassen in de praktijk.
"Wij hebben mogen deelnemen aan een verfrissende en interactieve training, iets wat absoluut bij onze organisatie past. De algehele indruk was onderhoudend en zeer herkenbaar, iets waar eenieder in de praktijk tegen aan loopt maar zich daar niet altijd bewust van is. De training Verbindende Gespreksvoering is zeer geschikt voor HR medewerkers, leidinggevende en eenieder die met personeel mag werken".
Ad de Boer
Koopman International B.V
De training Verbindende Gespreksvoering wordt gegeven door trainers met een gedegen opleiding en ruime praktijkervaring. Iedere trainer kent zijn of haar eigen specialisme.
De trainers kennen een flinke dosis praktijk- en trainingservaring en gaan altijd voor optimaal resultaat.
De eigentijdse trainingsmanier zorgt er daarnaast voor dat ook deze training uniek in zijn soort is. Innovatief, to the point, actiegericht en passend bij jouw praktijk.
De training op locatie duurt 1 dag. Aan de training zijn daarnaast geen zelfstudie-uren verbonden. De training wordt afgesloten met een reflectieopdracht.
De totale studiebelasting is 8 uur.
De training wordt gegeven bij jou op locatie.
Verbindende gespreksvoering is geaccrediteerd door Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ) onder het nummer SKJ213894. Na afronding van de training ontvangt iedere deelnemer een certificaat die zij in MIJN SKJ kan uploaden onder de categorie Formeel Leren, subcategorie Training.